Vara vine

ATENTIE LA TOATE! SEZONUL DE PLANĂ ÎNTRĂ ETAPA DE DECIZIE! CINE TREBUIE SĂ VĂ RĂMÂNEZI PE SANDUL REZULTATULUI MARIN ÎNTRE PĂTURA APEI, FĂCÂND VACANȚI ACUMULATE ÎN MATERIA GRĂTULUI DE Iarnă, PROGRESAREA CELULOZEI ȘI? Grăbește-te, grăbește-te, BROWSE GLITTER ȘI GLOSS. BUNURI, ALEGEREA PROCEDURILOR DE SALON LA PREȚURILE ATRAȚIONALE, DEȘTE MAI MULTE!

Talise spa

Madinat jumeirah

Mai frumos și mai tânăr, în fiecare zi, Talise Spa oferă un nou „pachet de frumusețe” constând dintr-un tratament facial de 60 de minute cu o mască de întinerire, un masaj de spate de 30 de minute și un tub de ser anti-îmbătrânire (15 ml) ca cadou.

Pret: 915 drh

Aici vi se va oferi un program de wellness timp de 3, 5 sau 7 zile, care include diagnosticul corpului dvs. folosind o scanare specială (Wellness Body Scan), un test de sânge, o consultare despre stilul de viață și nutriție, cu recomandări personale într-un raport separat, o procedură exclusivă pentru fețe, două lecții de yoga și o lecție de fitness.

Pret: 1495 drh

Contact: 04-366 6818

Clinica Estetica

Pe un nou val

Datorită noii tehnologii RF Pixel disponibile la Clinica Aesthetica, puteți scăpa de reducerea semnificativă a acesteia, precum și să eliminați alunițele și semnele de naștere nedorite, arsurile solare, petele de vârstă și pistruii de pe față și corp. Folosind tehnologia undelor radio, pielea după astfel de proceduri este rapid restaurată și capătă un aspect proaspăt sănătos.

Contact: 04-296 8005

Derma One ™

20 de ani procesiune triumfal IMEDEEN

Compania de produse cosmetice Imedeen sărbătorește o procesiune triumfală de 20 de ani a medicamentului său Derma One ™, a cărei reușită nu scade de-a lungul anilor. Luând medicamentul sub formă de tablete, amânați apariția primelor semne de îmbătrânire pentru o perioadă nedeterminată, pielea dvs. este saturată de substanțele necesare și strălucește de frumusețe și tinerețe. Aceste vitamine sunt special concepute pentru femeile cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani și conțin complexul exclusiv de proteine ​​și polizaharide Bio Marine Complex ™.

Șase simțuri spa

Golful Zighy

Trezirea energiei

Nu vă negați plăcerea de a utiliza unul dintre pachetele speciale create de maeștrii din Six Senses Spa, după care vă veți simți trezit și plin de energie. Include masaj din plante thailandeze și o mască de față din mătase. Durata procedurii este de 2,5 ore.

Contact: 050-256 6465

Lumea

Sistem nou de epilare!

PHILIPS

Noul fotoepilator Lumea de la Philips acționează ușor asupra rădăcinilor părului cu un puls ușor, „transpunând” firele de păr în faza de repaus.

Astfel, părul nedorit este îndepărtat din corp într-un mod natural, iar creșterea lor repetată încetinește sau se oprește complet. Frecvența maximă a procedurii este la fiecare două săptămâni, ceea ce vă permite să mențineți constant pielea netedă.

Un fotoepilator este deja disponibil în Emiratele Arabe Unite

Pret: 2499 dr.h.

Kaya Skin Clinic

Tot mai aproape

Rețeaua de branduri de clinici de cosmetologie Kaya Skin și-a mutat unul dintre cele 17 departamente, situate pe terasamentul Sharjah, în marele Mega Mall din inima orașului, care a devenit mult mai convenabil pentru vizitatorii săi.

Noua adresă a clinicii: Sharjah, Mega Mall, etaj 2.

Senso Welness Center

Radisson Blu, Dubai Media City

Pentru muncă, cu vigoare reînnoită!

O nouă ofertă de 2 ore de la Centrul Senso include o selecție de masaje sportive, suedeze sau balineze, care ajută la ameliorarea oboselii. Pe lângă o ședință de masaj, oferta include o mască expresă pentru față și acces gratuit la piscină și baie de aburi.

Preț: 450 drh

Contact: 04-366 9111

Urmărește videoclipul: NICOLAE GUTA VINE VARA CLIP ORIGINAL HIT 2013 (Februarie 2020).