Guvernul Emiratelor Unite se va concentra pe dezvoltarea emiratelor din nord

Autoritățile din Emiratele Unite ale Americii au decis să acorde prioritate dezvoltării infrastructurii în emiratele de nord ale țării, și anume în Fujairah, Ras Al Khaimah, Ajman și Umm Al Quwain.

Ministrul Economiei din Emiratele Unite, Sultan bin Saeed Al Mansouri, a declarat că „guvernul federal va acorda o atenție mai mare dezvoltării economiei în emiratele de nord”. Potrivit ministrului, autoritățile din Emiratele Arabe Unite se vor strădui să creeze noi locuri de muncă în regiune pentru cetățenii țării. Ca prim pas, guvernul a promis în martie a acestui an să cheltuiască 1,6 miliarde de dolari SUA pentru dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă și electricitate în regiunea de nord a Emiratelor Unite.

După cum știți, populația principală este concentrată în emiratele mai dezvoltate din Dubai și Abu Dhabi: o infrastructură bogată atrage atât străinii, cât și rezidenții locali. În acest sens, este planificat organizarea de proiecte speciale pentru dezvoltarea economiei în emiratele de nord, care vor contribui la creșterea nivelului de dezvoltare a infrastructurii și la atragerea mai multor cetățeni din Emiratele Unite pentru a lucra aici în diverse sectoare.

Trebuie menționat că, în ciuda numărului relativ mic de rezidenți locali care trăiesc în Emiratele Arabe Unite, nivelul veniturilor lor este printre cei mai mari din lume - se ridică la mai mult de 47 mii USD pe cap de locuitor.

Urmărește videoclipul: TÜRK TARİHİ History of the Turks Baştan Sona (Februarie 2020).