Vara în Dubai: reduceri, surprize și distracție în fiecare zi!

Text: Anastasia Lelyukh, Elena Olkhovskaya

Pe 17 iunie 2010, Dubai a găzduit cel de-al 13-lea festival tradițional de cumpărături de vară, Dubai Summer Surprises (DLS), care va dura 52 de zile și se va încheia pe 7 august, cu câteva zile înainte de începerea Ramadanului. În ziua de deschidere a festivalului, toți cumpărătorii au avut ocazia unică de a câștiga vouchere în valoare de 500 de dirhami pentru achiziții într-unul dintre centrele comerciale ale orașului, precum și bilete pentru a vizita Modhesh World, spectacolul de apă Aquaplay, pârtia de schi interioară Ski Dubai, centrele de divertisment Magic Planet, spectacole de circ ale Soccer Circus Dubai, Atracție aerodinamică Ifly, Pe puntea de observație de sus din cel mai înalt zgârie-nori din lume Burj Khalifa, cinematografele Cinestar Cinemas, Aquaventure & the Lost Chambers parcul acvatic din Atlantis the Palm, Dubai Dolphinarium și Wild Wadi waterpark.

Și acesta a fost doar începutul. Ca în fiecare an, întregul oraș, toți locuitorii și oaspeții săi vor fi implicați în ciclul festiv al evenimentelor festivalului. Peste tot, vei oferi zâmbetului tău amuzant un mic om-soare galben Modhesh - un simbol al festivalului. Privind din spatele indicatoarelor rutiere, el va arăta drumul către locurile evenimentelor festivalului: spectacole de circ, spectacole teatrale, concursuri și concursuri. El, sub forma unei păpuși mari în creștere umană, va întâmpina copii și adulți în centre comerciale și în locații de festival specializate, precum orașul de divertisment pentru copii „Mir Modhesha”, situat în centrul expozițional Airport-Expo pe o suprafață de peste 37 de mii de metri pătrați, făcând fotografii cu tine și familia ta ca o amintire. El poate chiar să plece cu siguranță acasă cu tine în țara de unde ai ajuns - fața lui este pe șepci, tricouri, cărți poștale, genți, covoare, mingi și alte suveniruri. Sau poate ție și copilului tău îți vor plăcea modele sub forma unei jucării moale și zâmbitoare. În orice caz, amintirea festivalului de vară din Dubai va fi cu siguranță amabilă, galbenă și pufoasă ...

Leyla Suheil, directorul executiv al Biroului de Evenimente și Promovare din Dubai (DEPE), a menționat: Festivalul Surpriză de vară din Dubai, organizat pentru prima dată în 1998, este astăzi un reper pentru multe țări din întreaga lume, o inițiativă care atrage milioane de oameni în emirat. turiști, datorită ofertelor și reducerilor incredibile în magazine, divertisment familial, loturi și loterii cu premii valoroase și o atmosferă uimitoare de vacanță care domnește în Dubai toată vara. "

Cuvintele lui Leila confirmă statisticile incontestabile. Astfel, începând cu primul festival din 1998, peste 17,5 milioane de oameni au devenit invitați și participanți la DLS. Cheltuielile totale ale consumatorilor de peste 12 ani s-au ridicat la 22,5 miliarde de dirhami (6,1 miliarde USD).

În 2009, Dubai Summer Surprises a atras cu succes mai mult de 2,2 milioane de oameni în Dubai, care au cheltuit 3,37 miliarde de dirhami (920 milioane USD) în centrele comerciale ale orașului în timpul festivalului, care este cu 5% mai mult decât în ​​2008. an.

În acest an, peste 6.000 de magazine de retail care oferă reduceri de până la 70% și centre comerciale importante din Dubai, cum ar fi Al Bustan Center, Al Ghurair City, Al Manal Center, Al Mulla și-au confirmat participarea la festivalul „Dubai Summer Surprises”. Plaza, Arabian Center, BurJuman, Century Mall, Dubai Marina Mall, Dubai Marina Walk, Dubai Outlet Mall, Gold and Diamond Park, Hamarain Center, Lamcy Plaza, Mazaya Center, Mercato Mtoate, Oasis Center, Palm Strip, Reef Mall, Souq Al Bahar, Dubai Mall și Town Center, care urmează să „recompenseze” rezidenții Emiratelor Arabe Unite și oaspeții Dubaiului cu reduceri incredibile, loterii zilnice, spectacole distractive și multe alte evenimente interesante. Samantha Idle, manager de marketing pentru MAF Leisure, a declarat: „Suntem siguri că turiștii și rezidenții deopotrivă se vor bucura de campania noastră de vară Heat Over, care va avea loc la toate centrele de divertisment ale grupului de companii Majid Al Futtaim din Mall of Emirates, Deira City Center și Mirdif City Center. După ce am vizitat oricare dintre atracțiile noastre, fiecare vizitator va primi un bilet al loteriei cu rubinele instantanee „Câștigă și câștigă”, în care vor fi sortate premii și cadouri interesante. În plus, oferim părinților programe de tabără de vară pentru ei copii unde sunt se pot juca, studia și se pot distra alături de prieteni toată vara. "

Serge Zaalof, CEO-ul Atlantidei, The Palm, a declarat: "Suntem fericiți că hotelul nostru a devenit partener în cadrul Festivalului Surpelor de vară din Dubai. Vom fi fericiți să oferim tuturor oaspeților din Dubai minunata lume pierdută a Atlantidei din parcul nostru acvatic Aquaventure. Și promitem că toată lumea vizita lor va fi încântată nu doar cu impresii, ci și cu oferte și cadouri atractive ".

Michelle Walsh, manager de marketing pentru lanțul de cinema CineStar, a declarat: „La fel ca în anii precedenți, cinematografele CineStar participă la programul festivalului. În acest an, am pregătit cadouri speciale pentru spectatorii cinematografelor Gold Class din Mirdif City Center și Mall of Emirates. "Toți aceștia vor avea ocazia să câștige vouchere fantastice pentru vizitarea centrelor spa în fiecare săptămână. Luxul este un cadou pentru lux!"

Steve Prieston, directorul general al Dolphinariumului Dubai, a declarat: "Deoarece vizitatorii principali ai delfinariului sunt familii cu copii, am pregătit pentru ei oferte speciale care vor fi valabile pe tot parcursul festivalului de vară. Una dintre oferte presupune întâlnirea turiștilor de pe Aeroportul Internațional Dubai cu pachete de bun venit, inclusiv cupoane „Cumpărați un bilet, obțineți al doilea gratuit” la spectacolele de sigiliu pentru delfini și blană și spectacol de apă fermecătoare, precum și cadouri. ”

Pe parcursul celor 52 de zile ale festivalului, 14 mașini BMW Seria-3 vor fi tombate în diverse loterii. În fiecare săptămână, începând cu 24 iunie, vor avea loc două tombole mari, cu distribuirea de premii valoroase. Oricine cheltuie cel puțin 200 de dirhami (54,6 USD) într-unul dintre cele 6 000 de magazine participante la Dubai Summer Surprises poate obține cupoane care să le ofere dreptul de a participa la toate tragerile și loteriile festivalului de vară. Un alt moment atractiv al acestui festival vor fi ofertele speciale și reducerile în peste 40 de centre spa spațiale din oraș. Citiți mai multe despre acest lucru în paginile noastre despre frumusețe și sănătate.

Ei bine, și ca întotdeauna, spre deliciul copiilor și al părinților lor, World of Fairy Tales va lucra în centrul comercial Mercato, concursuri de bucătari tineri vor fi organizate la BurJuman Center, prezentări de modă a îmbrăcămintei la modă Sheila și Abaya și Emiratele mele moștenirea mea ”, în Centrul orașului Mirdif - Jocurile Olimpice pentru copii, în Deira City Center - Săptămâna modei pentru copii, și în tot restul - spectacole de circ și teatru, concursuri de poezii, cântece, dansuri, expoziții și chiar ... ploi din culori reale. Și, bineînțeles, în fiecare seară, după ora 19.00, pe scena „Modhesh World”, toți fanii spectacolelor colorate și amuzante, de dans, muzică, marionete și circ, cu costume magnifice, un complot captivant și o coregrafie uimitoare, așteaptă artiști ruși strălucitori, care sunt deja peste 15 ani la Dubai la festivalurile aduse de Tatyana Entertainment. Ușile „Modhesh World”, divizate în 40 de jocuri tematice și zone educaționale, vor fi deschise zilnic pentru toată lumea, între orele 10 și 22 pm (sâmbătă până miercuri), de la 10 la miezul nopții joi și de la 15:00 la miezul nopții vineri . Festivalul este în plină evoluție!

Încercați să nu pierdeți toată distracția. Vă dorim achiziții favorabile, cadouri plăcute, câștiguri reușite. Dubai ți-a pregătit multe surprize. Vino!