Orașul Arabiei - un proiect cu un rezultat garantat al investițiilor

CE Puteți spune despre DUBAI, UNDE NU ESTE NICI O LIMITĂ A AMBIȚIILOR, UNDE S-A REVĂZUT DREAMURILE, UNDE SUNT REZULTATE PENTRU INVENȚIE ȘI AFACEREA SE DEZVOLTĂ, CA ORICĂ PE PLANET. DUBAI OFERĂ CONDIȚII DE AFACERI ATTRACTIVE CARE PERMIT INVESTITORILOR, OAMENILOR DE AFACERI ȘI COMERZANȚILOR SĂ ÎNLOCUIE IDEILELE ȘI DESCHIDEREA OFICIILOR PROPRIE ÎN REGIUNEA MEDIULUI. DUBAI ESTE Lider ÎN INVESTIȚIA FONDURILOR ÎN INFRASTRUCTURĂ, ZONE ECONOMICE INDUSTRIALE ȘI GRATUITE, AEROPORTURI MODERNE, CONSTRUCȚII NOI, SECTOR TURISM, RECREARE ȘI ÎNTRUCĂRIRE, CENTRE, CENTRE.

Dubaiul a câștigat o reputație globală, ceea ce îi permite să-și păstreze astăzi potențialul și atractivitatea pentru investiții. El își continuă creșterea și dezvoltarea. Astăzi, aici se construiește un număr imens de locuințe și facilități comerciale. Dubai oferă privilegii și proiecte fără taxe, cu drept de proprietate necondiționată asupra proprietății (freehold), oportunități de investiții profitabile. Investiția în sectorul imobiliar din Dubai oferă profituri mult mai mari decât în ​​multe alte țări din întreaga lume.

Dezvoltatorul imobiliar ACI, care a colaborat cu succes cu compania de brokeraj Dacha Real Estate, cu sprijinul legal al avocaților și consultanților juridici din Kashwani, fiind unul dintre cei mai fiabili dezvoltatori imobiliari din regiune, oferă o oportunitate unică de investiții pentru achiziționarea de birouri libere. Investește în acest proiect sau în oricare altul, și ai garanția de a primi profituri mult mai mari la investiții decât în ​​Europa sau America !!! Specialistul principal al proiectului Orașului Arabiei Regina Khayrulina vă va spune despre proiect și va oferi câteva statistici privind randamentul investițiilor:

Orașul Arabiei („Orașul Arabiei”) este o nouă zonă construită de aproximativ doi kilometri pătrați în inima Dubailandului. Proiectul City of Arabia este atât poarta de intrare în Dubailand, cât și principalul centru comercial și comercial al noului district. Cu facilități de afaceri și administrative, școli și clinici, împreună cu apartamente de lux, magazine, galerii, restaurante și divertisment unic, zona Orașului Arabiei va deveni o atracție-cheie și zona rezidențială din Dubai. Aici, tradiționalul se combină cu modernul, afacerile cu plăcerea și simplitatea cu sofisticarea. Din centrul comercial al Arabiei, parcul tematic Restless Planet, care va trăi figuri mecanice de dimensiuni din viața dinozaurilor, până la promenada râului de 10 kilometri care curge prin Wadi Walk, Orașul Arabiei va oferi condiții excepționale pentru divertisment și relaxare în aer liber . Facilitățile interioare, fântânile, o mare varietate de cafenele și restaurante vor crea o atmosferă relaxantă și plăcută, plină de plăceri.

Orașul Arabiei este un oraș de basm de importanță internațională, care va oferi rezidenților și oaspeților săi o varietate de magazine, restaurante gourmet și divertisment fără precedent. Toate facilitățile complexului sunt deservite de o cale ferată monorail internă pentru mișcarea turiștilor și a rezidenților orașului, care, fiind conectată cu proiectul de construcție a liniei de metrou din Dubai, va oferi acces confortabil și convenabil la principalele atracții ale orașului Arabia.

Situată în centrul noii dezvoltări, zona Orașului Arabiei este plină de viață și are patru elemente cheie:

 • Mall of Arabia;
 • O colecție de artefacte naturale din perioada jurasică din Planeta neliniștită;
 • Un bulevard Wadi Walk care oferă multe magazine, cafenele în aer liber și apartamente elegante.
 • Cele 34 de clădiri înalte ale Elite Towers, situate în centrul orașului Dubailand, cu vederi uimitoare asupra orașului Dubai.

Sunt concepute pentru uz comercial și rezidențial, astfel încât oamenii să poată trăi și să lucreze cu confort și eficiență maximă.

Aripile Arabiei („Wings of Arabia”) - un proiect care este conceput cu gustul rafinat al celor care nu sunt de acord cu ceva mai puțin și vrea să ducă o viață șic. Apartamentele de lux sunt stilul tău de viață și alegerea ta! aripi din Arabia („aripi din Arabia”) este o clădire înaltă situată într-una dintre cele mai promițătoare zone ale noului Dubai și care include birouri comerciale cu cele mai moderne dotări și condiții de muncă. Acest lucru face ca Wings of Arabia să fie cea mai preferată proprietate comercială printre alte proiecte similare.

La Wings of Arabia, veți descoperi lumea unei afaceri noi echipată cu cea mai recentă tehnologie. Fiecare birou din clădire este unic în felul său, a calculat utilizarea maximă a potențialului zonei. O altă caracteristică distinctivă a acestei clădiri înalte este că se află într-o zonă curată ecologic. Dubailand este locația strategică a Aripilor Arabiei. Proiectul Orașul Arabiei este conceput pentru a atrage turiști din întreaga lume. Proiectul Dubailand este situat ideal pe autostrada emirates Road, oferind un acces convenabil la Aeroportul Internațional Dubai (10-15 minute cu mașina), la Centrul Expozițional și Expoziții din Dubai (10 minute cu mașina), Emiratele din Sharjah (20 minute) și Abu Dhabi (1 oră) ).

Facilități și servicii în clădirea Wings of Arabia:

 • Parcare acoperită pe mai multe niveluri (subteran - 106 locuri)
 • 6 etaje de parcare pe podium (81 locuri)
 • Parcare la parter (41 locuri)
 • sală de gimnastică
 • piscină
 • Saună și baie de aburi
 • Podele de birou (de la 1 la 21 de etaje)
 • Apartamente rezidențiale (de la 22 la 44 de etaje)
 • Apartament cu 1 dormitor și un salon (de la 68 la 73 mp)
 • Apartament cu 2 dormitoare și hol (de la 79 la 141 mp)
 • Penticuri (256 mp)

Dacha Real Estate este o companie imobiliară bazată pe baza firmei de avocatură Kashwani, una dintre cele mai mari și mai vechi firme de avocatură din Emiratele Arabe Unite. Dacha Real Estate, cu sprijin juridic de la Kashwani Law Firm, are un nivel înalt de competență în furnizarea de servicii:

 • selectarea locuințelor, în funcție de bugetul dumneavoastră
 • pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare
 • consiliere juridică și notarială
 • privind deschiderea și înregistrarea companiilor din Emiratele Arabe Unite
 • sprijin juridic complet al tranzacțiilor financiare și al operațiunilor bancare
 • pentru a crea un portofoliu de investiții care asigură un randament de până la 40% pe an

Companiile de avocatură Kashwani și Dacha Real Estate, care s-au dovedit pe piața imobiliară, s-au alăturat pentru a vă oferi cele mai favorabile prețuri imobiliare și pentru a oferi asistență juridică profesională.

Într-un cuvânt, tot ceea ce este necesar pentru o viață confortabilă! Și Dacha Real Estate vă va ajuta cu acest lucru!

Urmărește videoclipul: Orasul Neom De 33 De Ori Mai Mare Decat New York (Februarie 2020).