Noul muzeu din Dubai povestește civilizația misterioasă

REZidenții din Emiratele Arabe Unite au acum o șansă să găsească DETALIILE DE VIAȚĂ A CIVILIZĂRII MISTERIOASE, CARE EXISTEZĂ 4.000 DE ANI ÎNapoi ÎN DESERTUL RUB EL HALI, DIN DUBAI DE SUD, BINE CA ÎNTRE DEW.

Sala de expoziții include 12 mii de obiecte rare din fier, bronz și aur, descoperite pe teritoriul vast al săpăturilor arheologice din deșertul Rub al-Khali. Locul este situat la 30 de kilometri sud de situl Expo 2020. Exponatele de la Saruq A1 Hadid vor fi mutate într-un muzeu mai mare, care va fi construit la intrarea în Shindagu până la sfârșitul anului 2018. Licitația relevantă va fi anunțată în septembrie.

Actualul muzeu este deschis între orele 8.00 și 14.00. În august, el va primi vizitatori până la ora 20.00. Oaspeții vor găsi aici o expoziție, care include pumnale, săbii, vârfuri de săgeată și mănuși de topor, coliere, boluri, oase de pește și cămilă și instrumente agricole. Rashad al Bukhash, directorul general al patrimoniului arhitectural și Departamentul de Arheologie din municipalitatea Dubai, a declarat pentru Khaleej Times că un mare accent a fost pus pe șerpi și numărul șase în cultura unei civilizații misterioase și în expoziții, al căror rol misterios rămâne de recunoscut de către experți. Conform informațiilor obținute, acest loc era un centru de comerț și producție cu legături către India, Yemen, Afganistan și Iran.

Urmărește videoclipul: Las Fierbinti - Robi ii bate pe toti (Februarie 2020).