Bărbaţi

Proiectanții au fost capabili să descopere PRINCIPALUL TRIMIT al TINERILOR MODERI SOCIETĂȚII - NU VREAU SĂ ÎNCĂRCĂTORI PE CARACTERE DE PORCIT ȘI DE GRĂI, VOR FI EXPERIENȚE, FĂRĂ LOC ȘI APĂ. MAREA ITALIANĂ ETRO ÎN NOUEA SEZONĂ Oferă bărbați care să folosească combinații de culori neprevăzute, NU SE AFLAȚI DE IMPRIMĂRI ORIGINALE ȘI DE ACCESURI VIZUALE CORECT.

DA VA FI CULOARE!

TENDINȚELE BĂRBAȚILOR ÎN TIMPUL SEZONULUI ILUSTRĂ VIZUAL FĂRĂ, FACIUNEA NU ESTE NUMAI FABRICĂ ȘI FASHION, DAR DECIZIILE DE CULOARE BUNE ȘI ACCENTELE DE CULOARE. Încercând să excezi colecțiile din invenție, FIECARE PROIECTATOR TRATAT PENTRU A FACE COLECȚIA CELE MAI CULOASE.

Fie nuanțele saturate de roșu și albastru, fie tonurile delicate de roz și liliac arată spectaculos ca tonul principal pentru o imagine monocromă.

BERMUDA TRIANGLE

FĂRĂȚI-VĂ DE TENDINȚELE DE UITARE LUNGĂ PENTRU DESEMNĂTORI - ESTE O CAZĂ FĂCĂTOR ADDICTIVĂ, PRIMAREA „S-A ÎNTÂRZIT LA VIAȚA” BERMUDA. DAR DACĂ ÎNAINTE DE SCURTURILE LUNTE, LEMNE, NUMĂRATE ÎN UNOR DIN COLONIA ENGLEZĂ, S-AU CONSIDERAT O ÎNFĂCĂTOARE ÎN TOTALITATE, ACUM Astăzi SUNT FRECVENTE ȘI MAI MULTE UTILIZATE ca caz de element.

Bermudele la modă pentru bărbați au apărut pentru prima dată în secolul 19 ca haine de lucru pentru oamenii care lucrează în coloniile britanice îndepărtate

PICTURA ULEIULUI

FASHION AND ART FEQUENTE se împletesc, interacționează, se citesc reciproc și se inspiră pentru dezvoltarea de noi direcții. Așadar, Vopseaua Modernă A EFECTUAT COLECȚIUNILE DE VARĂ PENTRU BĂRBAȚI ȘI A FORMAT O NOUĂ TENDINȚĂ PENTRU IMPRIMELE REZUMATE ȘI GEOMETRICE.

Printre cele mai relevante imprimeuri ale sezonului viitor se numără forme geometrice clare, motive abstracte, tranziții încețoșate și tonuri medii

Urmărește videoclipul: Cum se pensează sprâncenele la bărbaţi (Februarie 2020).