Infinitatea apei

Text: Natalia Remmer

INFORMAȚII PUNCTE UNDE TRATATUL DE APĂ ÎȚI ÎNVĂȚĂ LA ORIZONUL, NU ESTE NICI UN TRIBUIT LA MODĂ, O OBLIGARE REALĂ A HOTELURILOR DE LUXURI ÎNAINTE DE PERSOANE. DACĂ ÎN ISULUI FAR OCEANE APA FORMĂ UN SPAȚI UNIFICAT CU MARE, CE ÎN EMIRATELE ARABULUI POATE FI ȘI DESERT, ȘI Hipodrom ȘI JUNGUL ​​ORAȘ.

Adresa Downtown Dubai

Dacă sunteți în căutarea unui loc la modă, cu vedere cultă, piscina infinită de la The Address Downtown Dubai este locul ideal. Oferă turiștilor cinci niveluri de apă de înot, vedere cu o pasăre a zgârie-noriului Burj Khalifa, fântâni și clădiri tradiționale din Souk Al Bahar - toate chiar în centrul metropolei.

Al Maha Desert Resort & Spa

Pentru cei care doresc să scape din agitația orașului și să se ascundă într-o oază, există o stațiune în mijlocul deșertului Al Maha Desert Resort & Spa, care oferă nu doar una, ci 43 de piscine interminabile - fiecare într-o vilă separată, cu control al temperaturii apei și o vedere extraordinară asupra nesfârșitului deșertul. Piscina principală, în umbra palmierilor, este un adevărat refugiu modern pentru prăbuși în oraș.

Eastern Mangroves Hotel & Spa de Anantara

Unul dintre puținele bazine panoramice din Emiratele Arabe Unite care are vedere la râu și mangrove este bogăția verde a capitalei emiratului. Într-un cadru pitoresc, puteți face aerobic cu apă, faceți o plimbare pe apă sau pur și simplu contemplați peisajul din jur, sprijinindu-vă pe o parte.

Anantara The Palm Dubai

Un sat thailandez de pe luna creștină a insulei artificiale The Palm Jumeirah se află în întregime pe apă. Trebuie doar să părăsiți vila și săriți în lagună - în apă dulce sau de mare. Principala piscină infinită are un jacuzzi - aici puteți petrece confortabil savurând cele mai frumoase priveliști ale Dubaiului.

Banyan Tree Al Wadi, Ras Al Khaimah

Deșertul roșu, un apus de soare roz și soarele portocaliu care cade peste maiestuosii munți Al Hajar - acestea sunt priveliștile care se deschid pentru oaspeții stațiunii Banyan Tree Al Wadi din emiratul de nord al Ras Al Khaimah. Aici vă puteți cufunda în apă rece, bucurându-vă de trilurile păsărilor și de o varietate de sunete și arome.

Hotelul Meydan Dubai

Singura piscină din lume de la care poți urmări cursele de cai este situată pe acoperișul hotelului The Meydan, adiacent traseului cu același nume. Datorită plăcii de sticlă, se creează o impresie complet magică de plutire în aer.

Turnul cu palmele

În 2016 se va deschide cea mai înaltă piscină infinită din lume, care va fi găzduită la hotelul The Palm Tower din The Palm Jumeirah din Dubai. Acesta va fi situat la etajul 50 și înconjurat de părți de sticlă - datorită cărora oaspeții vor părea să se înalțe sub nori. Rămâne să aștepți deschiderea!

Jumeirah zabeel saray

O oază albastră strălucitoare înconjurată de palmieri se află la 59 de metri de infinit la Jumeirah Zabeel Saray. Ideal atât pentru escapadele romantice cât și pentru familie. În plus - o priveliște magnifică a panorama Dubaiului.

Shangri-La Hotel Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Serenitate și relaxare completă - acestea sunt cuvintele care pot descrie timpul petrecut în vasta piscină a stațiunii capitale a Shangri-La Hotel Qaryat Al Beri. O priveliște uluitoare asupra magnificului Moschee Sheikh Zayed, una dintre cele mai ambițioase structuri arhitecturale ale Emiratelor Arabe Unite, se deschide direct din apă.

Sofitel Downtown Dubai

De departe, cea mai spectaculoasă piscină infinită a celor din hotelurile din Dubai. Terasa oferă vederi panoramice asupra zgârie-noriului Burj Khalifa - de la picior până în vârf. Relaxându-te în piscina infinită, te simți literalmente chiar în centrul lumii.

Urmărește videoclipul: Comunicarea cu Universul cu subtitrare (Februarie 2020).