Dubai Watch Week are loc pentru prima dată în octombrie în Dubai

Asociația de cultură și arte din Dubai, Ahmed Seddiqi & Sons și Premiul Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) au unit forțele pentru ca Dubai Watch Week, cel mai mare eveniment de ceasornicărie din lume, să se desfășoare pentru prima dată în Emiratele Unite.
Scopul acestui nou proiect non-profit este de a atrage atât cunoscători și noi colecționari de ceasuri nu numai din toată regiunea, ci și din întreaga lume, precum și de a permite iubitorilor de ceasuri să călătorească în lumea noutăților exclusive. Dubai Watch Week (DWW) va vorbi despre abordări inovatoare pentru cele mai recente realizări ale ceasornicarilor. În cadrul DWW, este planificat să se desfășoare seminarii și clase de master de la producătorii de ceasuri influenți, în plus, va fi posibil să ia parte la diferite programe de stagii și îndrumare. DWW, susținut de Înălțimea Sa Șeic Latifah Mohammed bin Rashid Al Maktoum, va avea loc în perioada 18-22 octombrie. Oameni cheie din toată lumea intenționează să participe la eveniment.

"Dorința de a se familiariza cu romul de ceasornicărie din Orientul Mijlociu continuă să crească exponențial, iar în ultimele decenii, această industrie a devenit cheia pentru piața noastră externă", a spus Abdul Hamid Seddiki, vicepreședinte Ahmed Seddiqi & Sons - Dubai Watch Week. va deveni principala platformă educațională, un loc pentru discuții și cunoaștere a celor mai moderne și mai exclusive ceasuri din lume ".

Pe cont propriu, remarcăm că, în acest fel, Dubai intenționează să inițieze în regiunea Orientului Mijlociu un aspect al celei mai faimoase expoziții de ceasuri Baselworld, care se desfășoară anual în Elveția.