Ramadan de vară generos

În acest an, Ramadanul se încadrează într-un iulie fierbinte, ceea ce nu va împiedica hotelurile din Emirat să stabilească mese generoase pentru numeroși invitați. Nu ratați șansa de a încerca cele mai delicioase preparate și de a simți toată magia lunii sfinte.

Palatul Emiratelor

Cortul de lux va fi din nou construit în luna sfântă a Ramadanului, în cel mai luxos hotel-palat din capitala emiratului. Își întinde sute de metri pătrați pe terasa hotelului, cu vedere la plajă și fațada palatului.

Cortul va consta din îmbunătățiri confortabile, o sală de mese deschisă și o zonă de relaxare cu canapele moi. Pavilionul va servi specialități din celebrul restaurant Mezlai: carne la grătar, hamur cu șofran și ierburi, multe delicatese continentale și deserturi suculente.

preț: de la 150 de ore pe persoană - sukhur, 265 de ore - iftar (bufet)

Informații și rezervări suplimentare la telefon: 02 690 7999

JW Marriott Marquis Dubai

Cel mai înalt hotel din lume va servi Iftar și Sukhur dintr-o dată în mai multe restaurante. Desigur, uriașa sală de banchete „Dubai” este transformată într-un cort tradițional: aici puteți gusta mâncăruri tradiționale arabe și peste 20 de gustări de semnătură. Meciurile Cupei Mondiale vor fi transmise pe un ecran LCD imens. În plus, iftar-ul corporatist își așteaptă tot postul și oaspeții lor în restaurantul Nawwara: Chef Yousef va demonstra minunile mâncărurilor levantine.

De pe terasa deschisă puteți contempla luminile orașului mare. Renumita instituție Kitchen 6 va oferi bucătărie internațională, direct de la foc.

preț: 195 drh de persoană - iftar

Informații și rezervări suplimentare la telefon: 04 414 0000

Le meridien dubai

O echipă de bucătari arabi a pregătit o selecție largă de preparate de conversație la restaurantul Yalumba. Bufetul include gustări tradiționale calde și reci, supe calde, calde de la grătar și, desigur, multe dulciuri și băuturi tradiționale.

preț: 159 drh de persoană - iftar

Informații și rezervări suplimentare la telefon: 04 702 2455

Marele mileniu dubai

În timpul Ramadanului și al Eid al-Fitr, restaurantul The Atrium poate fi găsit mese bogat decorate. După tradiție, aici se vor servi supe, gustări calde și reci, sucuri și dulciuri tradiționale arabe. Copii sub 8 ani - intrarea este gratuită.

preț: 145 drx de persoană

Informații și rezervări suplimentare la telefon: 04 429 9999

Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Un amestec exotic de cultură arabă și ospitalitate franceză îi așteaptă pe toți vizitatorii A.O.C. French Brasserie în luna strălucitoare a Ramadanului. Restaurantul va fi transformat într-un salon arab. Oaspeților li se vor oferi mâncăruri din bucătăria țărilor din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord: ciorbă Harira, ciorbă de linte, cuscus, file de miel tânăr, shawarma și multe altele. În plus, nu ratați ocazia de a vă delecta cu dulciuri abundente - halva, budincă de date și o varietate de băuturi.

preț: 160 drh de persoană - iftar

Informații și rezervări suplimentare la telefon: 04 448 4733

Al bustan rotana dubai

Adunați-vă cu familia și prietenii pentru a redescoperi toate deliciile lunii sfinte. Restaurantul Choices servește o selecție bogată de preparate din Orientul Mijlociu și băuturi tradiționale. În timpul zilei de conversație, oaspeților li se va oferi un brunch festiv.

preț: 185 drh de persoană - iftar, de la 220 de ore - brunch la Eid al-Fitr

Informații și rezervări suplimentare la telefon: 04 705 4285

Urmărește videoclipul: What it's like to be a Muslim in America. Dalia Mogahed (Februarie 2020).