Minuni și numai

Text: Irina Malkova

BAZA ORICEI FEMEI FĂRĂ O FEMEIE ESTE O SĂNĂTATE SĂNĂTĂTORĂ: MÂNCĂ LUNGĂ, MÂNCĂRI ȘI ALIMENTE ȘI SPORTURI. Dar pentru a menține tinerețea cât mai mult timp, tratamentul facial corect nu este mai puțin important. AM SELECȚIONAT CINCI CELOR MAI BUNI INSTALAȚII APLICATE PENTRU TRANSFORMAREA PIELEI ÎN ZILELE CONTATE.

Renaștere din interior de către SENSAI

Sensai, cea mai recentă minune anti-îmbătrânire, Crema de ochi pentru remodelarea Sensular Cellular Performance Lift, respinge teoriile convenționale anti-age. Secretul cremei se bazează pe tehnologia Micro-Mesh Uplifter, datorită căreia circulația sângelui în jurul ochilor este crescută cu 25%, creșterea celulelor epidermice este stimulată și elasticitatea pielii este restabilită din interior. Cel mai important, datorită extractului de alge Hibamata - componenta principală a Micro-Mesh Uplifter - cercurile întunecate care sunt urâte de toată lumea dispar sub ochi, ceea ce indică în primul rând vârsta femeii. Consolidarea efectului cremei va ajuta un băț special pentru masaj pentru aplicare. Toate produsele cosmetice ale mărcii japoneze Sensai sunt dezvoltate ținând cont de o abordare individuală a fiecărui tip de piele, iar datorită concentrației mari de ingrediente, rezultatele aplicării pot fi văzute în câteva zile. Când aplici crema, aroma este foarte plăcută - foarte plăcută și relaxantă. Textura delicată a cremei este bine absorbită și afectează straturile profunde ale epidermei. Prin urmare, după câteva zile, umflarea pleoapelor inferioare poate fi complet uitată.

Ridicare contur de la LA MER

Cosmeticele americane La Mer s-au consacrat de mult timp ca una dintre cele mai bune pe piața de frumusețe de astăzi. Calitatea sa nu este pusă la îndoială nici de vedetele de la Hollywood, nici de cosmetologii profesioniști. În această primăvară, La Mer introduce The Lifting Contour Serum în Dubai, un ser pentru ridicarea conturului conceput pentru a restabili claritatea și fermitatea contururilor feței. Ser intensiv anti-îmbătrânire de la prima aplicație transformă aspectul pielii. Este vorba doar de enzimele active care alcătuiesc complexul Miracle BrothTM, brevetat de marcă. Este format din alge brune perene, numite „sursa tinereții”, alge albastre bogate în cupru și peptide marine anti-îmbătrânire, deci necesare pentru a crește elasticitatea pielii.

Punctul cheie din SHISEIDO

Cu cât mai multe proceduri anti-îmbătrânire saloanele de înfrumusețare sunt incluse în lista serviciilor lor, cu atât mai mult eforturile depuse de oamenii de știință pentru a crea produse cosmetice care pot reproduce efectul unor astfel de proceduri la domiciliu. Dezvoltat de brandul Shiseido, Bio-Performance Super Restoring Cream, bazat pe complexul patentat Bio-Regenerant patentat, creează o „acoperire invizibilă” care restabilește elasticitatea pielii și tonul ridicat. Efectul, comparabil cu îngrijirea intensă a frumuseții în salon, se observă imediat, literalmente, după mai multe aplicații. Acționând la nivel intracelular, reglează metabolismul pielii și își restabilește aspectul tânăr și radiant.

La doi pași spre tineret din LANCASTER

Toate femeile visează, privindu-și reflectarea în oglindă, să vadă un chip perfect, proaspăt și tânăr. Tocmai aceasta este sarcina pe care specialiștii Lancaster și-au stabilit-o pentru a dezvolta noua linie de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire a totalității vârstei. Ciudat, unul dintre principalele motive pentru apariția primelor semne de îmbătrânire este inflamația latentă, care este provocată de efectele nocive ale mediului. Apare în straturile mai profunde ale pielii și duce treptat la formarea unei împrăștieri fine a ridurilor. Acțiunea de corectare a vârstei totale are ca scop principal neutralizarea inflamației și refacerea hidratării naturale a pielii. Bazat pe tehnologia unică triplă ADN-Retinol-Infrared, crema hrănește pielea cu nutrienți vitali și accelerează regenerarea acesteia. Crema acționează simultan pe mai multe niveluri - hidratează, calmează, previne îmbătrânirea, protejează și uniformizează tonul. Corecția totală a vârstei are o bază stabilă, ușoară și non-grasă, astfel încât este absorbită rapid fără a lăsa strălucire și fără a strânge pielea, astfel încât senzația de confort durează toată ziua. Crema CC oferă pielii o strălucire naturală și netezește eficient ridurile. În plus, această linie de produse cosmetice este ideală pentru femeile cu piele sensibilă.

Hidratare fiabilă de la CHANEL

Specialiștii Chanel au introdus linia de hidratare Hydra Beauty, care se bazează pe două ingrediente principale - extracte de camelie și ghimbir albastru. Camelia are proprietăți hidratante ridicate, ajutând pielea să-și păstreze umezeala. Ghimbirul albastru este o plantă unică care poate fi găsită doar pe platourile înalte ale insulei Madagascar. Ghimbirul albastru este cel mai puternic antioxidant cu spectru larg, deci nu este surprinzător faptul că localnicii îl folosesc pe scară largă în medicină. Ajungând pe piele, crema creează aproximativ trei miliarde de microsfere, care contribuie la o penetrare mai intensă a tuturor componentelor de vindecare chiar și în cele mai profunde straturi ale epidermei. Hydra Beauty Creme este un produs de bază excelent pentru îngrijirea pielii care nu numai că îl hidratează, dar combate și toate semnele îmbătrânirii.

Urmărește videoclipul: ADRIAN MINUNE, DENISA & MR JUVE - Am incredere in tine HIT (Februarie 2020).