Sala de deschidere: Clinici iCARE

Prima clinică de familie sub numele de brand iCARE Clinics s-a deschis în centrul comercial Oasis Center. Autorul proiectului este compania Landmark Group, intenționează să investească 100 de milioane de drx în deschiderea a cel puțin 10 astfel de centre în următorii 2-3 ani în Emiratele Arabe Unite. Următoarea clinică își va deschide în curând porțile în zona Discovery Gardens din Dubai.

"Clinicile noastre sunt poziționate ca centre familiale, unde puteți beneficia de toate tipurile de îngrijiri medicale într-o atmosferă prietenoasă, aproape casnică. Am studiat cu atenție piața și am ajuns la concluzia că acest tip de ajutor constă nu numai în furnizarea pacienților cu medicamente, ci și în însoțirea acestora, așa cum fac medicii de familie în multe țări din întreaga lume ", a declarat Renuka Jagtiani, unul dintre președinții grupului Landmark.

Clinicile vor oferi pacienților acces la îngrijiri medicale pe tot parcursul anului, șapte zile pe săptămână. Aici puteți obține sfaturi și servicii de pediatri, ginecologi, stomatologi și alte ajutoare calificate.

Contact: 04 809 4131, www.landmarkgroup.com

Urmărește videoclipul: Automatizare deschidere geamuri în sala de festivități. Ventilare sau evacuare fum. (Februarie 2020).