Știri

Dubai, Emiratele Unite. Prima cinema de artă din Dubai, Cinema Akil, va demonstra faimoasa dramă rusă regizată de Andrei Zvyagintsev „Dragoste” în perioada 22 - 28 februarie. Cinema-ul este situat în districtul Al Kuz, în cartierul de artă al bulevardului Alserkal. Filmul „Dislike” vorbește despre o familie modernă din Moscova, care suferă un divorț dificil și dureros.

Citeşte Mai Mult

În cadrul întâlnirii, aceștia au discutat despre rezultatele celei de-a doua reuniuni a IPC din Rusia rusă-Emirată, organizată în iunie 2010 la Moscova, precum și despre problemele dezvoltării culturii și sportului, în legătură cu care Igor Nuyaksov a sugerat accelerarea semnării unui Memorandum de înțelegere privind cooperarea în domeniul sportului între agențiile autorizate Rusia și Emiratele Unite.

Citeşte Mai Mult

Chopard, în parteneriat cu Ahmed Seddiqi & Sons, a lansat o ediție limitată de 20 de ceasuri, inspirate din deșertul EAU. LUC Time Traveller One - Time of Desert este echipat cu un cadran colorat în nisip care se referă la dunele aurii ale țării. Ceasul arată ora oriunde în lume. Acest lucru a fost realizat special pentru călătorul din Emirat care dorește să țină evidența mai multor fusuri orare în același timp.

Citeşte Mai Mult

Dubai, Emiratele Arabe Unite: Flydubai Airlines anunță lansarea zborurilor către Astana, în a treia destinație din Kazahstan. Zborând de două ori pe săptămână, Flydubai devine primul transportator din Dubai care stabilește zboruri directe cu capitala Kazahstanului. Vorbind la o conferință de presă în Astana, Gate Al Gate, CEO al Flydubai, a declarat: „Astana este un plus important la rețeaua Flydubai, deoarece continuăm să ne extindem prezența în Asia Centrală.

Citeşte Mai Mult

Autoritățile din Abu Dhabi au emis un avertisment special pentru șoferi, reamintind responsabilitatea pentru blocarea circulației vehiculelor speciale și conducerea pe benzile de urgență. În iulie, Ministerul de Interne a emis noi amendamente la sancțiunile pentru încălcări ale traficului, inclusiv o creștere a amenzii pentru conducerea pe banda de urgență de la 600 dirhams (163 dolari) la 1000 dirhams (272 dolari) și cu șase mărci negre.

Citeşte Mai Mult

În Dubai, s-a deschis o nouă zonă de camping Starlight Camp. Vă permite să petreceți noaptea în deșert, fiind într-o bilă neobișnuită de cort cu o suprafață de 30 de metri pătrați. metri. În interior, oaspeții vor găsi toate facilitățile, inclusiv un pat king size, chiuvetă și oglindă. Cortul neobișnuit are un acoperiș translucid, ceea ce înseamnă că oaspeții se pot bucura de stele, adormind în deșert.

Citeşte Mai Mult

Huawei Consumer Business Group (CBG) anunță deschiderea primului său magazin din Orientul Mijlociu, Huawei Experience Store, în Dubai Mall. Magazinul oferă consumatorilor o experiență holistică care include acces la cele mai noi produse și servicii Huawei sub un singur acoperiș. Toate produsele noi vor fi acum disponibile pentru pre-rezervare și vânzare simultan cu lansarea internațională.

Citeşte Mai Mult

Dubai, Emiratele Unite. O nouă zonă de agrement marin va apărea în Dubai - autoritățile emiratei vor permite ca yachturile să se ancoreze în apele de coastă, lângă emblematicul hotel Burj Al Arab - de la amurg până la zori. Aici vor apărea 30 de porturi pentru navele cu o lungime de până la 100 de metri. În plus, caiac și plimbare cu paddle, bărci gonflabile cu banane vor fi permise noaptea, precum și schi nautic și snowboard.

Citeşte Mai Mult

Autoritatea de investiții și dezvoltare din Emiratul Sharjah, Emiratele Arabe Unite (Shurooq) intenționează să deschidă o stațiune de lux în apropierea Centrului Arheologic și de Mediu Mleiha, unde pot fi găsite fosile de animale marine vechi de milioane de ani. Fossil Rock Lodge, care se deschide în primul trimestru al anului 2018, va fi locul pentru a opri exploratorii neînfricat care vor să petreacă timp în cadrul natural și istoric al Emiratelor Unite.

Citeşte Mai Mult

Luni, 6 noiembrie 2017, a apărut o defecțiune în metroul din Dubai, care a provocat o acumulare masivă de pasageri la stațiile de linie roșie, și a condus, de asemenea, la numeroase congestionări pe drumurile din zonele adiacente ale orașului. Potrivit autorității Dubai Roads and Transport, după 40 de minute de oprire, traficul a fost restabilit, dar apoi s-a oprit din nou.

Citeşte Mai Mult

Dubai, Emiratele Unite. Compania aeriană Emirates din Dubai intenționează să angajeze 500 de piloți până la sfârșitul acestui an. Necesitatea se datorează faptului că în următoarele luni, până la 31 martie 2017, compania aeriană va accepta 36 de avioane noi - 20 Airbus A380 și 16 - Boeing 777-300ER. Din noiembrie anul trecut, personalul companiei aeriene Emirates era format din 4.100 de piloți.

Citeşte Mai Mult

Qatar este cea mai scumpă țară care trăiește printre cele 6 țări membre ale Consiliului de Cooperare din Golf (CCG), urmată de Emiratele Arabe Unite. Atunci când evaluați costul vieții, au fost luați în considerare indicatori cheie precum închiriere de locuințe, închirieri de mașini, costuri de utilități, costul serviciilor medicale, costul unui contract de asigurare de sănătate, costul a 21 de produse alimentare și costul școlii.

Citeşte Mai Mult

Locuitorii din Emiratele Arabe Unite, de diferite naționalități, transportă flori și jucării pentru copii pe pereții Consulatului General al Federației Ruse din Dubai, în memoria victimelor unui accident de avion cu un Boeing de flydubai pe cer peste Rostov-on-Don. Reamintim că înălțimea Sa Șeicul Khalifa bin Zayed Al Nahyan, președintele Emiratelor Arabe Unite, cu o zi mai devreme și-a exprimat condoleanțele familiilor celor care au murit în accidentul căpătăriei.

Citeşte Mai Mult

Următorul record mondial a fost stabilit pe Flag Island, celebra atracție turistică din Emiratul Sharjah, Emiratele Arabe Unite - cel mai mare steag din lume a fost ridicat pe un stâlp fix. O încercare de succes a făcut parte din festivități în onoarea zilei steagului național. Steagul inclus în Cartea Recordurilor Guinness avea 70 de metri lungime și 35 de metri lățime.

Citeşte Mai Mult

Dubai, Emiratele Unite. În Emiratele Arabe Unite, cazurile de fraudă cu cardul de credit au devenit mai frecvente - de exemplu, fiecare al zecelea rezident al țării a devenit victime ale acestui tip de crimă. Cel mai adesea, banii au fost furați sau folosiți în alte scopuri, potrivit unui studiu comun al Departamentului Dezvoltării Economice din Dubai și al sistemului internațional de plăți VISA.

Citeşte Mai Mult

EL KUWAIT, 16 iunie. / Corr. TASS Vasily Vavilin. Forțele armate ale Emiratelor Arabe Unite nu vor mai participa la operațiunile coaliției arabe din Yemen în sprijinul forțelor guvernamentale. Declarația corespunzătoare a fost făcută miercuri de ministrul afacerilor externe al țării, Anwar Gargash.

Citeşte Mai Mult

Dubai, Emiratele Unite. Pe 27 aprilie, ministrul industriei și comerțului Federației Ruse, Denis Manturov, a efectuat o vizită de lucru de o zi în Emiratele Arabe Unite. În cadrul unei vizite de lucru, șeful Ministerului Industriei și Comerțului s-a întâlnit cu ministrul de externe al Emiratelor Unite, co-președinte al Comisiei interguvernamentale ruse-Emirat pentru cooperare comercială, economică, tehnică și de investiții Abdullah bin Zayed Al Nahyan.

Citeşte Mai Mult