Emiratele arabe

Prima din stațiunea ospitalieră de wellness din Georgia la nivel internațional BIOLI s-a ascuns în umbra pădurilor verzi luxuriante, la o altitudine de 1150 de metri deasupra nivelului mării. Aerul de aici este saturat de aroma proaspătă a pinilor de munte - are un efect terapeutic suplimentar. Încă din primele minute ale sejurului te afli într-o atmosferă de răcoare, pace și seninătate.

Citeşte Mai Mult

Cele mai multe accidente se petrec în timpul orei de vârf, când mulți se grăbesc să muncească. Accidentele sunt distribuite în mod uniform în cele patru săptămâni de Ramadan, dar marți este cea mai periculoasă zi, iar sâmbătă este cea mai puțin periculoasă. Resurse Siguranța rutieră Emiratele Arabe Unite a întocmit o listă de reguli pentru conducerea în condiții de siguranță în timpul Ramadanului: Ferește-te de ora de grajd de dimineață Urmărește șoferii cărora le plac schimbările neașteptate, inclusiv bicicliștii, motocicliștii și chiar pietonii, și stai departe de ei în timpul iftar-ului, mai ales să urmărești semnalele de circulație mutați doar la lumina verde, nu conduceți nici măcar la cea intermitentă verde. Observați distanța Planificați timpul corect, astfel încât să nu trebuie să vă grăbiți și să conduceți cu viteză mare Încercați să nu aterizați conducere în timp de apus La amurg, înainte de apus, porniți farurile Dormiți suficient, nu conduceți obosit și somnolent Dacă începeți să faceți obraz, încetați să vă mișcați imediat și parcați

Citeşte Mai Mult

Doar în ultimul număr al revistei The Sunday Times, directorul creativ al Chanel House a comparat steaua în ascensiune cu unica Kate Moss. Brandul britanic nu a dezvăluit încă detaliile știrilor despre parfum, dar se știe deja că campania a fost filmată de nimeni altul decât fotograful de modă Mario Testino. Delevingne a împărtășit o fotografie din filmări pe contul ei de Instagram, în care ea și Moss pozează în paltoane clasice de tranșee Burberry.

Citeşte Mai Mult

Noul show Chanel Cruise Collection va avea loc pe 13 mai la Dubai. Salonul de modă anual anual Métiers d'Art a avut loc deja la Londra, Shanghai, Dallas, Paris, Linlithgow (Scoția), Miami, Singapore, Los Angeles și alte orașe. De asemenea, în acest an este planificat finalizarea construcției insulei Isla Moda la modă, anunțată de Karl Lagerfeld în 2010.

Citeşte Mai Mult

Ce: Cirque Le Noir Circus Unde: Dubai World Trade Center Când: 23 martie - 2 aprilie Intrare: de la 199 dirhams. Biletele de pe https://dubai.platinumlist.net/ Cirque Le Noir îi așteaptă pe spectatorii spectacolului plin de culoare, peste 20 de spectacole interesante pe teren, cascadorii acrobatice în vârf, acrobați pe patinele cu role și faimoasa roată columbiană a morții, care va determina inimile să se contracte cu frică și experiențe.

Citeşte Mai Mult

Intervievat de Irina Malkova @irmaberg, fotografii și videoclipuri de Yakub Islamova @yakubanto După lansarea cu succes a lui Novikov la Moscova și Londra, Dubai a fost ales pe locul trei. Care este motivul acestei alegeri? Acest lucru se datorează în principal faptului că Londra Novikov este foarte populară în rândul arabilor, care vin adesea din Emiratele Arabe Unite până la Londra.

Citeşte Mai Mult

Una dintre cele mai necesare calități pe care Henry Cavill le-a învățat încă din copilărie în Insulele Channel este capacitatea de a nu renunța niciodată. El a fost cel care l-a ajutat să supraviețuiască tuturor eșecurilor și să se transforme dintr-un adolescent plin de viață într-un adevărat superman. Studiind deja la școală, și-a stabilit un obiectiv ferm: în toate cazurile, să devină un actor celebru.

Citeşte Mai Mult

Evenimentele au loc în Dubai și au loc atât pe străzile orașului, cât și în casa rezidenților locali - soțul arab, interpretat de Saga Aliaseri, și soția sa străină, al cărui rol a fost jucat de Anna Druzhinina. Potrivit complotului, metropola este atacată de extratereștri, iar locuitorii din oraș învață să trăiască în condiții noi. "Filmul nu are o idee clară, toată lumea va vedea ceva diferit", a spus regizorul S.

Citeşte Mai Mult

Ce: Cirque Le Noir Circus Unde: Dubai World Trade Center Când: 23 martie - 2 aprilie Intrare: de la 199 dirhams. Biletele sunt disponibile pe https://dubai.platinumlist.net/ Spectatorii colorați de la Cirque Le Noir se vor bucura de peste 20 de spectacole interesante pe teren, cascadorii acrobatice pe deasupra, acrobații pe patinele cu role și faimoasa roată columbiană a morții, care va face ca inimile să se contracte cu frică. .

Citeşte Mai Mult

Spiritul Ramadanului este prezent peste tot: la expoziții, în galerii de artă, la prelegeri despre tradițiile islamice, la piața de noapte a Ramadanului și, desigur, la conversații generoase de seară - Iftar. Vă oferim o imagine de ansamblu asupra celor mai bune restaurante unde vă puteți bucura de preparate din lumea arabă. Al Majlis Una dintre cele mai frumoase și mai mari corturi de conversație din Dubai se află la Madinat Jumeirah.

Citeşte Mai Mult

Ce: Expoziții de design de design Dubai În cazul în care: Bulevardul Mohamed Bin Rashid, centrul orașului Când: 14-18 martie Intrare: 50 de zile de design AED Dubai, la care designeri tineri și eminenti din Orientul Mijlociu și Asia își pot arăta munca, se desfășoară în Dubai. deja al cincilea an. În plus, casa de bijuterii Van Cleef & Arpels a adus bijuterii rare din colecțiile sale limitate, în special pentru Design Days Dubai.

Citeşte Mai Mult

TA Milano, Amedei, Choc d H, Jean Charles Rochoux, Maison Chaudun, Arnaud Lahrer, Marie Belle, John Kelly, Du Rhone, Hugo & Victor, deLafee, Aoki, Henri Le Roux, Chapon, Boissier, Bellanger, Palet D'Or , Guittard, Benoit Nihant, Rococo, Bernachon, Vincent Guerlais, Z Chocolat, Fabrice Gilotte, Roberto Cavalli - acestea sunt doar câteva dintre marile nume care sunt reprezentate în prezent pe rafturile instituției.

Citeşte Mai Mult

Prima galerie de artă mecanică M.A.D.Gallery din Orientul Mijlociu prezintă o serie de sculpturi complexe și monumentale din oțel ale autorului chinez Sia Khan. Expoziția Lunatic este dedicată interconectării realității și tehnologiilor 3D creând un spațiu nou. 10 sculpturi mari sunt realizate din oțel - materialul preferat al artistului - strălucitor, puternic și rezistent.

Citeşte Mai Mult

Specialiștii mărcii, cunoscuți pentru evoluțiile sale unice în domeniul bio-cosmetice, au susținut o prezentare individuală a produselor din liniile Anti îmbătrânire și protecție solară și au susținut o clasă de master despre cum să îngrijească corect pielea. În plus, fiecare invitat a putut testa produsele în timpul procedurii de 15 minute într-o sală de cosmetologie mobilă.

Citeşte Mai Mult

Foto: Sean Kelly Gallery Unul dintre evenimentele cheie din calendarul de artă din EAU va prezenta un program cultural extins și va fi împărțit în patru secțiuni: Artă contemporană, Bidaya, Dincolo și Gateway. Printre cele mai cunoscute galerii care expun artă din vremea noastră, în Abu Dhabi vor sosi: Galeriile Acquavella (New York), specializate în artă europeană; Aicon Gallery (New York) cu lucrări ale unor autori din Asia și Orientul Mijlociu; Galeria Sean Kelly (New York) cu „sticlă tipărită” de la artistul în devenire Idris Khan.

Citeşte Mai Mult