Concert de sextet Nebo Music jazz care va avea loc în Dubai

Un concert de cameră al muzicii sextet de jazz Nebo va avea loc la The Fridge din Dubai.

Locul de desfășurare:Dubai (Dubai), Frigiderul, Bulevardul Alserkal
Organizator: Frigiderul
Bilete:
 • Este posibil să cumpărați 50 de dirhami la intrare
 • Lista de platină
  ora evenimentului:20.00
  Perioada:06 februarie 2017

  Dubai, Emiratele Unite. Un concert de cameră cu muzică de sextet de jazz Nebo cu cântece în rusă, engleză și franceză va avea loc pe 6 februarie la The Fridge din Dubai.

  Solistul și compozitorul Zhenya Stark este un poet, cântăreț, artist și profesor de meditație. Autorul a două cărți de poezie de succes din Rusia, „Te trăiesc” și „Reflecții”, este cunoscută în Dubai drept fondatoarea clubului de teatru „Noble Poetry Club”, care se ocupă cu producții de lucrări ale poeților laureați Nobel. Ea este adesea numită omul Renașterii. Subiectele de cunoaștere de sine și o manieră sinceră a performanței ating profund privitorul. Grupul a inclus cei mai buni muzicieni din Dubai, creând muzică atmosferică - fuziune în stilul de jazz, balade, soul.

  Agenția de muzică frigorifică, înființată în 2007, este o comunitate dinamică de muzică contemporană și are propriul loc de concert și public fidel. Situat în cartierul de artă la modă al Avenue Alserkal din Al Quoz, este convenabil pentru publicul țintă care participă la evenimente obișnuite. În fiecare an, Frigiderul dezvoltă, conduce și promovează peste 3000 de trimiteri, are experiență profesională și o bază bogată de clienți.