Cazare

CĂTRE TURISTICI DIN Emiratele Arabe Unite, SE PREZENTĂ O SĂLEGERE LARGĂ DE COMPLEXE DE RESORT PENTRU BEACH ȘI HOTELURI ORAȘE DIN ORICE CATEGORIEinclusiv cele mai renumite hoteluri de lux Emirates Palace din Abu Dhabi și Burj Al Arab și Atlantida din Dubai, clasa de lux de 5 stele. Pentru o ședere mai lungă în Emiratele Arabe Unite, este mai bine să închiriați un apartament de tip hotel.

De asemenea, este posibil să închiriați sau să cumpărați un apartament într-un zgârie-nori, o vilă de pe plajă sau, chiar, o cabană confortabilă pe oricare dintre insulele artificiale.

Întrebare. Hotelurile au canale de televiziune rusești?

Răspunsul. În majoritatea hotelurilor care lucrează cu turiști de limbă rusă (și există peste 462 în Emiratele Arabe Unite), televizoarele primesc programe în limba rusă.

Întrebare. De ce trebuie să lăsați un depozit (depozit în numerar) când faceți check-in-ul unui hotel?

Răspunsul. În majoritatea hotelurilor costiere din Dubai, precum și în unele hoteluri din oraș, turiștii sunt solicitați un depozit de 200-1000 USD pe cameră (plătibil în numerar sau cu card de credit) în cazul unor costuri suplimentare care nu sunt incluse în prețul camerei - utilizarea unui minibar, apeluri la distanță etc. d. Depozitul este rambursat în ziua plecării (în dirhams, la prețul hotelului) minus suma cheltuită, precum și costul mobilierului deteriorat sau rupt.

Întrebare. Cum poate un turist dintr-un hotel să ajungă la plajă fără a cheltui un taxi?

Răspunsul. De regulă, toate hotelurile orașului, indiferent de nivel, oferă oaspeților un serviciu de transfer gratuit zilnic. Autobuzele furnizate de hotel duc turiștii pe plajă dimineața și îi aduc înapoi pentru prânz. Orarul acestor autobuze poate fi găsit la recepția hotelului. Puteți utiliza, de asemenea, serviciile autobuzelor obișnuite.

Urmărește videoclipul: Pot sa Stau la Tine? Caut Cazare o Noapte. Experiment Social (Februarie 2020).