Louis Erard mecanica exactă a timpului

Brandul de ceasuri LOUIS ERARD a fost fondat în 1931 în La Chaux-de-Fonds de către maestrul Louie Hérard, care nu s-a gândit la viața lui fără să facă mecanisme și să o dedice vieții.

Abia în 1956, Louis a primit dreptul de a marca mecanismele cu propria sa ștampilă, iar ulterior - a transferat afacerea prin moștenire fiilor săi. Familia Erara a făcut afaceri până în 1993, când marca nu a fost vândută investitorilor privați, care au început afacerea destul de bine. Abia în 2003, odată cu apariția guruului ceasului Alan Spinedi, a început renașterea numelui Louis Erard, care continuă până în zilele noastre. În această iarnă, președintele companiei a venit la Dubai pentru a-și prezenta colecțiile de capodopere mecanice comunității locale, împreună cu agentul regional Ahmed Seddiqi și Sons.

Trebuie menționat că marca Louis Erard operează pe un segment extrem de solicitat: costul produselor este, în medie, de aproximativ 2 mii de dolari. „Ceasurile noastre sunt alese de acei cumpărători care doresc să cumpere un lucru de calitate, fără să plătească excesiv pentru asta”, spune Alan Spinedi. Deși astăzi timpul poate fi citit atât de pe telefon, cât și de pe smartphone, ceasul rămâne un accesoriu integral al unei persoane de afaceri. „În primul rând, acesta este un accesoriu elegant și, în al doilea rând, un indicator al stării.

De exemplu, în Asia, tinerii care fac carieră au purtat ceasuri mecanice de până la 27 de ani. Aceasta indică prezența unui gust de apartenență la o anumită moșie ", - a spus ceasornicul.

Potrivit acestuia, rușii care cu siguranță au un gust rafinat preferă adesea Louis Erard, care este reprezentat în orașele mari ale Rusiei și în multe țări CSI, inclusiv Kazahstan, Ucraina, Georgia și Armenia. "În Rusia și Ucraina, există numeroase femei printre clienții noștri. Știți că bărbații cumpără un produs, iar femeile cumpără un brand. Știm cum să ajungem la inimile frumoasei jumătăți a umanității. Colecțiile de femei Les Asymetriques și Emotion sunt cele mai populare în aceste țări, și Patrimoniul bărbaților, La Sportive, La Carree ", continuă Alan Spinedi.

Care este secretul succesului brandului atât de tânăr în lumea ceasurilor? Stăpânii fabricii, care s-au mutat astăzi în locul Le Noirmont din Elveția, consideră că aceasta se realizează printr-o combinație de patru principii principale: design rafinat la prețuri rezonabile; rețea de distribuitori bine organizată; calitatea celebrului brand și performanța originală în colecții limitate.

Pe scurt, un ceas Louis Erard este un accesoriu de lux pe care oricine își poate permite.